Love GA Contest + Segmen!
Hello! Wallo!

Assalamualaikum. Hi! SH Craft Corner want to share with all fanatic craft about handmade craft. Will share the tutorials,patterns,tips and the HANDMADE CRAFT. Do follow me k !


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh tanya apaII sahaja kat sini.
Click 'Chat' sekali sahaja.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


How?

Assalamualaikum dear,

Ehm,HOW?Apa yang how. Actually SH masih lagi nak cerita tentang felt craft dan fabric.  

HOW to make it?                         [false]
HOW to get the item?                   [false]

                             but

HOW did I fell love with them?     [true]
HOW did I find them?                  [true]

Macam manala SH boleh jatuh hati dengan barangII felt ni ye?nak tahu yang tu kena jawa soalan HOW did I fend them?.huhuhu. semuanya terjadi apabila.........(sambung kat bawah la,panjang sangat karan paragraph ni..lalala~)

Bermulanya kisah apabilah SH menyelongkar fb kakak SH terukkan~lalala.tengahII syok tengok sesuatu dekat fb tu tibaII,SH nampak kakak SH like something>Feltlover.Lepas tu,apa lagi klik la kan.memang menjamu mata sungguh.almaklumla,first time.apa tu orang kata ha, cinta pandang pertama~lala.Hati ni memang berniat nak order barangan kraf tetapi tergendala sebabnya.hehe.tak ingat la dear,sorryII.

Hari yang lain pulak,cuba gugle tapi tak jumpa.jumpa benda lain plak>Pink Heart Craft.Memang menjamu mata la kan.SH dah tak fikir panjang,terus nak order.SH pun klik album,ambil pen dan kertas untuk senaraikan apa nak order then,send private message kat empunya Pink Heart Craft.Akak tu reply dengan begitu pantas sekali,tersangatla happy.BerhariII bincang pasal design lastII perbualan kitaorang jadi macam ni

PHC:awak,betul nak order ke?
SH:betul la sis :)
PHC:bukan apa,ramai cust yang sibuk duk bincang,lastII diam je
SH:saya serius nak order ni kak
PHC:ok,tapi kena buat payment dulu dalam RM20.
SH:owh,ok kak.nak no acc
PHC:***************[(cukup ke '*'?~lala)]
SH:terima kasih kak.petang ni jugak saya bank in :))))


Setelah 2,3,4 dan 5 hari berlalu,SH tanya Pink Heart Craft ''Dah siap ke sis,kalau dah siap nak bank in sepenuhnya''(hoho..waktu tu sangat excited).PHC menjawab "Sori la awak,tak dapat buat la.Apa no acc awak,nanti saya transfer".SH sangat kuciwa :'( . #mengalirairmata keranacraft. SH kan baru sweet-one-six to be~2013~.huhu.mana ada no acc.

Disebabkan kuciwa yang teramat sangat maka SH pun searh la pasal craft kat fb. jumpa banyak sangat antaranya SUS n d FELT PRODUCT,Love Craft,Z M Craft Felt dan banyak lagi.SH beli starter pack daripada Love Craft sebab memang waktu tu tak reti langsung tapi nafsu dah menguasai diri.memang tak dapat nak buat apa dah~lala.lepas tu,bila dah pandai sikit beli kain felt daripada Z M Craft Felt.kebetulan waktu tu ada promotion,memang beli banyak sangat.Dua je pun hehe~.Walaupun dua je tapi 1 pack tu ada sangat bayar dear.

$$  p/s:kalau beli online,pastikan anda seorang serious buyer. Akak PHC tak dapat buat untuk SH ada hikmahnya. Order la dengan dia tapi waktu dia free tau. Dia sangat kreatif ^^ $$

Ehehe~nak cerita pasal fabric pulak tapi nak pergi makan dulu..See you soon dear :) Assalamualaikum

#Blog ini masih dalam proses. Harap Maklum !

Labels: , ,