Love GA Contest + Segmen!
Hello! Wallo!

Assalamualaikum. Hi! SH Craft Corner want to share with all fanatic craft about handmade craft. Will share the tutorials,patterns,tips and the HANDMADE CRAFT. Do follow me k !


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh tanya apaII sahaja kat sini.
Click 'Chat' sekali sahaja.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


SH Craft Corner

Assalamualaikum!

Hari SH nak cerita sikit pasal handmade.For all readers information,handmade di SH bukan pasal cookies handmade.MakananII tu semua panggil cookies homemade,cupcake homemade and etc.
Handmade di SH Craft Corner lebih kepada keychain,pillow dan sebagainya yang berasaskan felt craft.Tak lupa juga bendaII yang berasaskan fabric contohnya,notebook cover,hp pouch,pencil case pouch dan banyak lagi.GambarII berkenaan handmade ni semua akan diupload slowII k! Sentiasala menjengah blog SH.. <3 ALL THE READERS !!

Ok bye,Assalamualaikum.

Sebelum tu nak tunjuk dulu apa itu felt craft dan fabric. Mana la tau masih ada yang tak tahu *wink wink

yang ni la fabric.kebanyakan yang digunakan diimport daripada jepun dan uk. semua fabric jenis cotton.fabric macam ni lawa+cute+banyak design@pattern dan banyak lagi la. insyaALLAH akan diceritakan dengan lebih lanjut mengenai fabric and felt crat.nantikan ye !


ha!ni la kain felt tu.pic ni ambik daripada cik gugel je sebab tu la gambar ni blur je.kalau snap sendiri konfem lagi lawa..acehh!




#blog ini masih dalam proses. Harap Maklum!

Labels: